Pääsy verkkokursseihin

Sinulla on pääsy Oppiportin verkkokursseihin, mikäli organisaatiosi on hankkinut niihin käyttöoikeudet. Voit käyttää Oppiporttia missä vain, kun ensin rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi organisaatiosi verkossa olevalta koneelta. Kursseja voi käyttää vain kirjautuneena.

Suoritus ja todistus

Jos haluat saada kurssista suoritusmerkinnän, sinun tulee käydä kurssin kaikki sivut läpi ja läpäistä lopputesti hyväksytysti. Suoritusperusteet voivat kuitenkin vaihdella kurssien välillä. Kurssikohtaiset suoritusperusteet voit tarkistaa kurssin Oppimistavoitteet ja ohjeita -sivulta.

Voit suorittaa verkkokurssit myös osissa. Tällöin voit seuraavalla kerralla jatkaa suoraan siitä, mihin edellisellä kerralla jäit. Huomioithan, että keskeneräisen suorittamattoman kurssin etenemistiedot säilyvät 6 kuukautta siitä päivästä, kun olet aloittanut kurssin.

Suoritetusta kurssista saa todistuksen, jonka voi tulostaa koulutuksen esittelysivun Avaa todistus-painikkeen avulla. Todistukset löytyvät myös kohdasta Oma kansio.

Oma kansio

Oman kansion eri välilehdiltä löydät keskeneräiset ja suorittamasi koulutukset, omat suosikkisi ja todistuksesi. Voit lisäksi tarkastella ja ylläpitää omia käyttäjätietojasi.

Erikoistumispisteet

Osalle Oppiportin koulutuksista on myönnetty teoreettisen kurssimuotoisen koulutuksen erikoistumispisteitä lääketieteen erikoisalojen koulutuksiin. Kun olet suorittanut koulutuskokonaisuuden kaikki osat hyväksytysti, saat todistuksen kokonaisuudesta. Tiedot erikoisaloista ja myönnetyt tunnit löytyvät todistuksesta. Sama tieto löytyy myös koulutuskokonaisuuden esittelysivulta.