Terveydenhuollon ammattilainen kohtaa päivittäin kysymyksiä, joihin vastauksen hakeminen on tarpeen. Terveysportin jatkuvasti päivittyvät hoito-ohjeet, maan kattavin lääketietokokoelma sekä lukuisat aputietokannat varmistavat sen, että ajantasainen tieto aina pitkäaikaissairauksien hoidosta akuuttitilanteisiin on koko ajan saatavillasi.

Tällä kurssilla tutustut Terveysportin sisältöön. Terveysportti on sivusto, joka tukee terveydenhuollon ammattilaisten työtä tarjoamalla tarvittavan lääketieteellisen tiedon yhdessä paikassa. Terveysportti päivittyy jatkuvasti ja se sisältää useita hyödyllisiä tietokantoja, muun muassa Lääkärin tietokannat ja Duodecim lääketietokannan. Terveysportista löydät myös linkit muihin tieteellisiin julkaisuihin, lääketieteellisiin kuvastoihin ja moniin muihin hyödyllisiin työtä tukeviin tietokantoihin. Tämän kurssin myötä osaat käyttää tietokantoja entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Tekijät

LT, ihotautien erikoislääkäri Kristiina Airola toimii Lääkärin tietokantojen asiantuntijalääkärinä Kustannus Oy Duodecimissa.

FM Marja Forsell toimii Duodecim lääketietokantojen toimituspäällikkönä Kustannus Oy Duodecimissa.

LL Veli-Pekka Puurunen toimii Lääkärin tietokantojen asiantuntijalääkärinä Kustannus Oy Duodecimissa.

YTM Hanna Turunen toimii verkko-oppimisen asiantuntijana Kustannus Oy Duodecimissa.