Ratkaisukeskeinen lähestymistapa

Julkaistu 20.12.2016 • Päivitetty 18.8.2020

Mitä lasten ja nuorten ongelmia voidaan lähestyä ratkaisukeskeisesti? Sopiiko tällainen positiivinen lähestymistapa kaikenlaisiin ongelmiin? Entä miten lähestymistapaa voi soveltaa käytäntöön?

Kurssi on johdanto positiiviseen ja voimavaralähtöiseen tapaan lähestyä lasten ja nuorten psykososiaalisia ongelmia. Kurssilla perehdytään ratkaisukeskeisen lähestymistavan pääperiaatteisiin ja siihen, miten lähestymistapaa käyttäen voidaan auttaa lapsia ja nuoria erilaisissa ongelmissa. Kurssi koostuu videoista.

Tekijät

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman toimii Lyhytterapiainstituutti Oy:ssä

Ei käyttöoikeutta sisältöön

Oppimateriaali

Verkkokurssi

Laajuus

140 minuuttia

Kohderyhmä

Terveydenhuollon ammattilaiset, jotka työssään kohtaavat lasten tai nuorten psykososiaalisia ongelmia.

Arviot

/ 1239 arviota
Ilman muuta kannattaa suorittaa tämä kurssi! Veikeä luennoitsija tekee kurssivideoiden seuraamisesta koukuttavaa.
Sain paremman käsityksen ratkaisukeskeisen lähestymistavan tarkoituksista ja keinoista. Osaan nyt paremmin soveltaa menetelmää käytännön työssä!
Uusia näkökulmia omaan työhön. Innostavaa.
Selkeät, tiiviit videot, joissa ydinasia tuli hienosti esille erilaisten esimerkkien avulla! Konkreettinen ymmärrys menetelmästä kasvoi huimasti.
Aivan loistava kurssi! Miten hienolla tavalla pahatkn asiat voidaan kääntä positiivisiksi ja motivoiviksi ajattelemalla eri tavalla.
Erittäin hyviä ja käyttökelpoisia ajatuksia vastaanotoille ja terveyden edistämiseen.
Kurssi antoi uusia näkökulmia ja varmasti on hyötyä ratkaisukeskeisestä lähestymistavasta asiakas-ja potilastyössä eri hoito-ja sosiaalialan tehtävissä.